ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αποτελέσματα πολυήμερου ελέγχου Covid-19 σε Άγιο Στέφανο (από 19 έως και 23/4): 1164 rapid τεστ και 25 θετικά

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του δωρεάν πολυήμερου διαγνωστικού Ελέγχου COVID 19 (Rapid Test) ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ, ο οποίος διεξάγεται καθημερινά από τη Δευτέρα 12 Απριλίου στον Άγιο Στέφανο, τα πρόσφατα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα (19 έως και 23/4) πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1164 rapid test και προέκυψαν 25 θετικά δείγματα. 

Σημειώνουμε ότι ο δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος συνεχίζεται  στον Άγιο Στέφανο επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κοιμήσεως Θεοτόκου (στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς) και ώρες 10:00 – 15:00 καθώς δόθηκε παράταση έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 (εκτός από Σαββατοκύριακα και ημέρες αργίας).

Ειδικότερα, τα τεστ θα πραγματοποιούνται κανονικά έως και την Μεγάλη Πέμπτη 29/4 & από την Τρίτη του Πάσχα 4/5 έως και την Παρασκευή 7/5. 

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν στο πλαίσιο του διαγνωστικού ελέγχου στέλνοντας τον κωδικό1, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας.

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_ΤΗΝ_ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ
#ΚΑΛΟ_ΠΑΣΧΑ
#ΔΗΜΟΣ_ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds