ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, για «Μήδεια» και πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

By  | 

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης  κ. Στέλιο Πέτσα είχε τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, για ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και με κοινή στόχευση, συμμετείχαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου Στέφανος Κριεμάδης.

Ο κ.Καλαφατέλης έθεσε μεταξύ άλλων στον κ.Πέτσα το θέμα της πρόσθετης οικονομικής στήριξης και βοήθειας του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο της «Μήδειας», καθώς και το ζήτημα της χρηματοδότησής του, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με γνώμονα  την αναπτυξιακή του προοπτική για τα επόμενα χρόνια, με προτεραιότητα τη αναβάθμιση των υποδομών και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Ο κ.Πέτσας, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι βλέπει θετικά τα αιτήματα του Δήμου κι ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μετά τη συνάντηση δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αν.Υπουργό κ.Στέλιο Πέτσα αλλά και συνολικά την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία έχουμε μία άριστη συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος γιατί βλέπω ότι υπάρχει η ειλικρινής βούληση από τον αρμόδιο Υπουργό κ.Πέτσα να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα “Α.Τρίτσης” ως αναπτυξιακός μοχλός για την Αυτοδιοίκηση, η οποία  πλέον μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds