ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια Believe In You «Βρίσκω την εργασία που μου ταιριάζει»: Σχεδιάζω και πετυχαίνω τους επαγγελματικούς μου στόχους

By  | 

Η αναζήτηση εργασίας δεν πρέπει να γίνεται στα τυφλά. Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να βρούμε την εργασία που πραγματικά μας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στα θέλω και τους επαγγελματικούς μας στόχους!

Αν είστε σε αναζήτηση εργασίας ή νιώθετε παγιδευμένοι σε μία εργασία που σας δυσαρεστεί, στα νέα σεμινάρια του Believe In You θα βρείτε τη μεθοδολογία και τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Θέματα σεμιναρίων:

Παρασκευή 12 Μαρτίου- «Πώς να σχεδιάσω την καριέρα μου»

  • Βρίσκω τον επαγγελματικό μου στόχο
  • Ποια βήματα ακολουθώ στο σχεδιασμό καριέρας ανάλογα με τον στόχο και την προσωπικότητά μου
  • Με ποια κριτήρια κάνω επιλογές καριέρας
  • Πώς εφαρμόζω ένα πλάνο καριέρας

Παρασκευή 19 Μαρτίου- «Αναζήτηση εργασίας με βάση το στόχο»

  • Πώς κάνω έρευνα αγοράς
  • Πώς αξιοποιώ το δίκτυο γνωριμιών και τις συστάσεις
  • Προετοιμασία βιογραφικού
  • Πώς ξεχωρίζω με ένα e-mail
  • Πώς να επιτύχω στη συνέντευξη

Κάθε σεμινάριο συνοδεύεται από ένα podcast– δώρο, μία μισάωρη ηχογραφημένη συνέντευξη για να εκπαιδευτείτε σε δικό σας χρόνο!

Τα σεμινάρια είναι αυτοτελή, παραμένουν, όμως, αλληλένδετα! Αν είστε αποφασισμένοι να βρείτε την εργασία που σας ταιριάζει, σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε την τιμή προσφοράς που ισχύει και να παρακολουθήσετε και τα 2 σεμινάρια!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- Τα 3 κλειδιά της ζωής» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Πληροφορίες

Ημερομηνίες:

Παρασκευή 12/03/21: «Πώς να σχεδιάσω την καριέρα μου»

Παρασκευή 19/03/21: «Αναζήτηση εργασίας με βάση το στόχο»

Διεξαγωγή μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Ώρες διεξαγωγής: 19:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 18:50

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

E–mail: info@believeinyou.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, επίσης, να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr

Τιμή σεμιναρίου: 25€

Τιμή πακέτου 2 σεμιναρίων: 40€ (ισχύει έως 11/3)

Για κάποιον εργοδότη είστε ο ιδανικός υποψήφιος! Βρείτε τον!

Αίτηση

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής. Θα λάβετε εντός λίγων λεπτών επιβεβαιωτικό email με οδηγίες πληρωμής [Ελέγξτε τα εισερχόμενα (inbox) και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam)]. Στη συνέχεια προχωρήστε στην πληρωμή σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ EMAIL, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (Τηλ: 2106128281, 6974781051, E–mail: info@believeinyou.gr)

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds