Θετική ψυχολογία

Σεμινάριο Believe In You «Πώς να αναπτύξω αυτογνωσία»: Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη και την αλλαγή

By  | 

Συντάκτης: Flowmagazine

Αν νιώθετε ότι δε μπορείτε να βρείτε το στόχο σας επαγγελματικά, ότι είστε παγιδευμένοι σε μία εργασία που δεν σας ταιριάζει ή ότι ενώ προσπαθείτε να φέρετε αλλαγές στη ζωή σας σκοντάφτετε σε εμπόδια, είναι πιθανότατα επειδή δεν γνωρίζετε σημαντικά πράγματα για εσάς.

Πολύ συχνά αγνοούμε τα πραγματικά μας θέλω, τα δυνατά μας σημεία και τις αξίες μας, με αποτέλεσμα να χτίζουμε μία ζωή κόντρα σε αυτά και να βουλιάζουμε στη δυσαρέσκεια.

Το Believe In You σας προσκαλεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου σε ένα σεμινάριο με στόχο να ανακαλύψετε τον εαυτό σας!

Το σεμινάριο ανήκει στον κύκλο σεμιναρίων «Βρίσκω την εργασία που μου ταιριάζει», αλλά μπορεί να βοηθήσει και οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει αυτογνωσία για να πετύχει προσωπικούς στόχους και όχι απαραίτητα επαγγελματικούς.

Θέματα σεμιναρίου:

  • Γνωρίζω τα δυνατά μου σημεία
  • Ανακαλύπτω τα πάθη μου
  • Ζω με βάση τις αξίες μου
  • Αξιοποιώ τα ταλέντα μου
  • Θέτω εφικτούς στόχους.

Το σεμινάριο συνοδεύεται από ένα podcastδώρο, μία μισάωρη ηχογραφημένη συνέντευξη στην οποία θα έχετε πάντα πρόσβαση για να εκπαιδευτείτε σε δικό σας χρόνο!

https://www.flowmagazine.gr/wp-content/uploads/seminario_believe_in_you_pws_na_anaptuskw_autognwsia_to_prwto_bhma_gia_thn_anaptuksh_kai_thn_allagh_1.jpg

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου «Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ- Τα 3 κλειδιά της ζωής», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή 5/3/21

Διεξαγωγή μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Ώρες διεξαγωγής: 19:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 18:50

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ακόμα να μας στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/BelieveInYou.gr

Τιμή σεμιναρίου: 25€

Ανακαλύψτε τον εαυτό σας και χτίστε μία καλύτερη ζωή!

Αίτηση

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds