ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα

By  | 

,

25 Φεβρουαρίου-3 Μαρτίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Μια σημαντική… περίοδος ανοίγεται μπροστά μας! Έχουμε την ευκαιρία, να δούμε θετικά ή αρνητικά το παρελθόν μας … και να δημιουργήσουμε νέες και έξυπνες συνθήκες δράσης, με υλικό… απ’ ότι καλύτερο έχουμε βιώσει …καθ΄ όλη τη διάρκεια της ζωή μας!

Η περιοχή των Ιχθύων, απεικονίζει (με συμβολικό τρόπο), τον παγκόσμιο ταμιευτήρα γνώσης. Ήρθε η ώρα…, για να ολοκληρώσουμε-δούμε την εικόνα του πάζλ. Παζλ, που αποτελείται από τα πιο δυναμικά κομμάτια της ζωής μας. Μας έκαναν χαρούμενους… και γεμίσαμε από την ενέργεια της δημιουργικής μας έκφρασης. Έκφρασης, που απεικονίζει την ουσία της ψυχής και του πνεύματος.
Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, μας δείχνει τον δρόμο της αλλαγής, ….εν μέσω, της ρύθμισης, που μας χαρίζει απλόχερα, η συνέργεια Αφροδίτης-Ουρανού. (Εξισορρόπηση αλλά και αφαίρεση…απ ότι μας έκανε να νιώσουμε θύμα ή θύτης).

Μας δίνεται η δυνατότητα, να αξιολογήσουμε τις αξίες μας στο έπακρον, και να υψώσουμε τη γόνιμη δόνηση. Με στόχο, την ανιδιοτέλεια αλλά και την υπηρεσία, σε προσωπικό, κοινωνικό και συλλογικό επίπεδο.

Οι Μεταβλητοί, Σταθεροί και Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, καλούνται να κάνουν τη σύνδεση για την αλλαγή. Αλλαγή, που αφορά κάθε τόπο της Γης. Καλούμαστε, να κερδίσουμε το στοίχημα. Στοίχημα, που θα εξαρτηθεί αποκλειστικά, από τη συνειδητή θέση του εσωτερικού μας παρατηρητή. Ας αναδείξουμε τις αξίες μας! (Ακόμη… και αν βρίσκονται στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας)! Ένας-ένας και όλοι μαζί, για ένα μέλλον!

Ρομαντισμός, Αγάπη, Σύνθεση και Ανατροπή, είναι ο τόνος της Πανσελήνου, …που πραγματοποιείται στις 27/2. (Θα μας ενεργοποιήσει με δύναμη και ισχύ-μέχρι 13 /3

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης παραμένει στον Ταύρο. Σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενισχύει τα θέματα της Δικαιοσύνης και των »άγραφων νόμων». Η κοινωνία… μεταβάλει τις αξίες τις… και αναζητά αξιόλογες λύσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένο, σηματοδοτεί τα θέματα της Υγείας… σε κάθε επίπεδο!  

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο! Ο σχηματισμός της σφήνας με τον Ουρανό, αλλάζει… ή καλύτερα ξεριζώνει… ότι δεν περιέχει αλήθεια. Η ρομαντική διάθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Ιχθύων, ενισχύει τα θέματα των πανανθρώπινων σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής …αρχίζει και παίρνει τα πάνω του! Η συγκλίνουσα όψη του με τον Δία, επαναφέρει τη διάθεση για πολλά. Για την ώρα, ρυθμίζετε τις επόμενες σκέψεις σας. Σύντομα, όλα θα γίνουν αλλιώς. Πολλές ευκαιρίες… έρχονται στο προσκήνιο! Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, είστε κοινωνικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, είναι για εσάς…. στήριγμα και χαρά! Αναπτύσσεστε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Ο τομέας της καθημερινότητας, κινείται σε διάφορες κατευθύνσεις. Η υποστήριξη από φίλους, …αλλά και η ζεστή ατμόσφαιρα, υπόσχονται χαρούμενες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Και τα 3 σας δεκαήμερα, παραμένουν ιδιαίτερα ενεργά. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου, καλείστε να ολοκληρώσετε υποθέσεις… στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι εκπρόσωποι του1ου δεκαημέρου, θα πρέπει να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται. Ενώ του 2ου, να είστε πρόθυμοι για πολλά…!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας. Η Συμμετοχή του Ουρανού, αλλάζει την άποψη.. που είχατε για πολλά…. Παράλληλα, η Αφροδίτη ενεργοποιεί τα θέματα σχέσεων και συνεργασίας. Η ψυχολογίας σας αλλάζει προς το καλύτερο. Οι σχέσεις ρυθμίζονται…! Νιώθετε, …ότι θέλετε να διεκδικήσετε… τα όνειρά σας!

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτη σας Αφροδίτη, σας δίνει ευχάριστες νότες, κυρίως από τον τομέα της εργασίας. Άτομα από το κοντινό και καθημερινό σας περιβάλλον, θα τονώσουν ευχάριστα  την ψυχολογία σας. Οι ρομαντικές διαθέσεις…. θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας σε σημαντικό βαθμό… Απελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, ενεργοποιεί τις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη από τον Ιχθύ, σας καλμάρει… και νιώθετε πιο χαλαρά. Σημαντική προϋπόθεση (των εκπροσώπων του 1ου δεκαημέρου), είναι να ενισχύσετε, την αληθινή και πρωτότυπη σας πλευρά. Η ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων, σας »χαρίζει» έμπνευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Τοξότης, ενεργοποιεί το 2ο δεκαήμερο σας. Θα πρέπει να »εκμεταλλευτείτε» τον χώρο σας. Πρώτα όμως, ….θα χρειαστεί να »ανοίξετε» τον χώρο μέσα σας. (Όπως μέσα, έτσι και έξω). Αρχίστε με τον εαυτό σας. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε, και τα δώρα… θα έρθουν …και θα είναι πολλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 3ο σας δεκαήμερο, φιλοξενεί τον Πλούτωνα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο, σας δίνει σημαντική δύναμη και αντοχή. Διεκδικήστε ότι χρειάζεστε. Η αύρα σας είναι δυνατή (αλλά θα πρέπει να είστε δίκαιοι). Πρώτα με τον εαυτό σας… και μετά με τους άλλους. Μη φοβάστε! Γνωρίζετε  πολλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, αλλά μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο της, έχετε να ρυθμίσετε πολλά. Συζητήστε με άτομα, που θεωρείτε ότι αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Οι οικονομικές σας δυνατότητες ενισχύονται, και νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες ανθίζουν, και καλείστε να διεκδικήσετε τις ευκαιρίες που σας αξίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα. Η συνέργεια Αφροδίτης-Ουρανoύ, σας φέρνει ξαφνικές… αλλά και… συγχρόνως ρομαντικές λύσεις. Η διάθεση σας, ενισχύεται…! Οι δυνατότητές σας… γίνονται ορατές. Εκμεταλλευτείτε… τις συνθήκες. Χρησιμοποιήστε την καλή σας διάθεση και δώστε θετικά  vibes… στον Εαυτό. 

Καλημέρα J

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City’

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds