ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα

By  | 

18 – 24 Φεβρουαρίου

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Βρισκόμαστε στο σημείο της αλλαγής. Για τον επόμενο μήνα, ο Ήλιος κατοικοεδρεύει στον Ιχθύ.

 Χρόνια πολλά σε όλους!

Σιγά-σιγά, ο Σταθερός σταυρός …αρχίζει να αποφορτίζεται! Ο Ήλιος στον Ιχθύ, είναι εσωστρεφής και περισσότερο συναισθηματικός (στοιχείο Νερό). Θα χρειαστεί να βάλουμε προτεραιότητες. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος, να »χάσουμε»… τον προσανατολισμό!

Ένα σημαντικό στοιχείο που μας αφορά, είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή!  Οι Παρθένοι και οι Δίδυμοι, (Ζώδιο-Ωροσκόπος-Σελήνη), νιώθουν ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. (σε ότι αφορά τις προτεραιότητες και τις σκέψεις τους).

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, προετοιμάζει… ένα΄΄ερωτικό΄΄ σκηνικό. Οι εκπρόσωποι του Σταθερού σταυρού, θα νιώσουν έντονες (βιωματικές) καταστάσεις. Οι σχέσεις που έχουν προβλήματα στην επικοινωνία, ….ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εντάσεις.

Παράλληλα, η Γη …άρχισε την »εκτόνωσή» της. Η Αίτνα, που είναι από τα μεγαλύτερα και από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, »ξύπνησε». (Στην Ελληνική μυθολογία, ο Αίολος, είχε φυλακίσει τους ανέμους στις σπηλιές, κάτω από την Αίτνα). 

Καλούμαστε να επικοινωνήσουμε την αλήθεια που μας εκφράζει. Ας μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας για μεγάλο διάστημα. Η ίδια η Φύση, μας καλεί να »μάθουμε»… από τους δικούς της ρυθμούς. Η συνεχής πίεση, δημιουργεί ξεσπάσματα, …που στόχο έχουν, την ΄΄απελευθέρωση΄΄ …της ψυχικής φόρτισης.  

Η συσσώρευση του ανθρώπινου ψυχο-πνευματικού στρες, …χρειάζεται δημιουργική έκφραση! Είτε μέσω της αποκάλυψης της αλήθειας-συνεργασίας, είτε μέσω κάποιου πρωτότυπου χόμπι. 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα. Υπάρχει ένταση, εκνευρισμός, αλλά και σημαντικές εσωτερικές συγκρούσεις. Καλό θα ήταν, να βρείτε αυτό που σας ενοχλεί.  Διεκδικήστε τους  στόχους σας, μέσω μιας ιδέας. Δημιουργήστε ή ακολουθήστε, κάποιο συμβατό πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο. Σχηματίζει σημαντική όψη με τον Άρη που βρίσκεται στο 3ο σας δεκαήμερο. …Ερωτική αρένα φαίνεται στο προσκήνιο! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, σας δίνει (το σωστό) έδαφος για επικοινωνία. Η φιλική σας σχέση με το νερό, σας εμπνέει.. με όμορφο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο νους σας τρέχει στα παλιά…! Ο τρόπος που βλέπετε (όμως) τα πράγματα, τώρα γυρίζει αλλιώς. Ανακαλύπτετε ότι είστε δεμένοι με το παρελθόν. Δεν σας ταιριάζει πολύ αυτή η οπτική, ..αλλά καθώς βλέπετε τα πράγματα από την αρχή, …καλείστε να πράξετε το σωστό! Ο κοινωνικός σας περίγυρος, θα είναι για εσάς το κλειδί. Βρείτε έξυπνες λύσεις..!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητάτε την ταυτότητά σας! Προσπαθείτε να κάνετε μια νέα έναρξη. Οι κοινωνικές συνθήκες δεν ευνοούν, αλλά εσείς θα βάλετε τα πράγματα στη σειρά. Μέσα από τη σύγκρουση με τον εαυτό, …θα βρείτε & τη μέση οδό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει πανίσχυρες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Είστε ενεργοποιημένοι! Επιθυμείτε να κάνετε δημιουργικές σχέσεις! Θα πρέπει όμως πρώτα, θα λύσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Συγκρούσεις, εμπόδια και ανταγωνιστικό περιβάλλον, θα είναι το ζήτημα της εποχής. Νιώθετε εκνευρισμό, αλλά θα πρέπει να δείτε μπροστά. Κάντε αναθεώρηση σε σχέση με το παρελθόν. Βάλτε τον πήχη ψηλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ορίζοντας ανοίγει! Η επιθυμία σας για δράση ξυπνά! Φιλικές, επαγγελματικές, προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, μπαίνουν σε πρόγραμμα. Ο Ήλιος από τον Ιχθύ, ΄΄βλέπει΄΄ τον τομέα της δράσης. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, παραμένει ανάδρομος. Το παρελθόν, βρίσκεται δίπλα σας. Επικοινωνήστε..! Στόχος, η διαλεύκανση της αλήθειας.

ΖΥΓΟΣ

Το εργασιακό σας περιβάλλον, …οι καθημερινές σας συνήθειες, …αλλά και οι δημιουργικοί σας στόχοι, …»μπαίνουν» σε ένα πρόγραμμα ασυνήθιστο. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα αναλυτικά… Συνεχίστε δυναμικά δίχως βιασύνη. Δώστε προτεραιότητα στις αξίες σας. Η αυτοπεποίθησή σας, βρίσκεται σε καλό στάδιο. Συνεχίστε με όρεξη για πολλά…!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ζόρικα τα πράγματα. Ψυχραιμία όμως, δεν είστε οι μόνοι. Οι ψυχολογικές σας διεργασίες… βρίσκονται στα ύψη. (Είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας); Το 1ο και το 3ο σας δεκαήμερο, πιέζεται περισσότερο. Το 2ο δεκαήμερο, είναι αρκετά καλά. Ο Ήλιος από τον Ιχθύ, δημιουργεί ένα βοηθητικό περιβάλλον (ερωτικό). Αφεθείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα από τον κοντινό σας περίγυρο, σας απασχολούν και αναζητούν λύσεις. Οι σχέσεις σας με νεαρότερα άτομα, θα σας δώσουν χαρά. Ο  Ήλιος από τον Ιχθύ, ενεργοποιεί θέματα σπιτιού. Αυτό όμως, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο. Απλώς, επικεντρώνεστε… με μεγαλύτερη προσοχή! Απολαύστε την άνεση του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, σχηματίζει (σκληρή) όψη με τον Ουρανό. Αυτό αρχικώς …σημαίνει …πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις! Εάν έχετε Ωροσκόπο, Σελήνη, ή όψεις με τον Κρόνο, τότε, θα είστε κάτι περισσότερο… από ανταγωνιστικοί! Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο Ήλιος από τον Ιχθύ, σας χαρίζει κάτι, που μοιάζει, …με φανταστική ….πλατφόρμα χαλάρωσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι 2 σας κυβερνήτες, (Κρόνος-Ουρανός) βρίσκονται σε σύγκρουση. Σύγκρουση, μέχρι αποδείξεως του εναντίου…! Είστε το ζώδιο της πολιτικής. Πέραν του κοινωνικού περιβάλλοντος, υπάρχει και η ατομική ελευθερία. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δείτε… τα κοινά τους σημεία. Παράλληλα όμως.. και τις διαφορές….! Πάρτε έξυπνες…. και λειτουργικές αποφάσεις! Δίχως βιασύνη. Με το μαλακό.

ΙΧΘΥΣ

Η τιμητική σας! Ήρθε η  ώρα της αλλαγής. Χρόνια πολλά σε όλους! Η Ηλιακή σας χρονιά, αρχίζει με το στέλιουμ στον Υδροχόο, και σας δίνει την ευκαιρία… να κάνετε τη σωστή σύνθεση. Και η καλύτερη σύνθεση, …είναι αυτή, …που ενσωματώνει τον εαυτό. Εσωτερική! Με αντανάκλαση… κάθε  δραστηριότητα. Τα πάντα …. από την αρχή! Κάντε μια όμορφη ευχή!🙏

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds