Γειτονικοί Δήμοι

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

By  | 

Από τον Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

 Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τίθεται σε κατάσταση ετοιμότητας το προσωπικό και τα μηχανήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου μας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων  που  αναμένεται να προκύψουν.

Οι πολίτες που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στην Γραμμή Δημότη: 2106145100, 2106145240 και 15323

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds