ΒΙΒΛΙΟ

Απελευθερώστε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σας

By  | 

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου

Το νέο βιβλίο της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, της συγγραφέως του Παγκόσμιου Best Seller Eat, Pray, Love, μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μίνωας, με τίτλο Απελευθερώστε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σας.

Η συγγραφέας για ακόμα μια φορά μας μαγεύει με την πένα της, μας μιλά για τη δημιουργικότητα που βρίσκεται μέσα στον καθένα μας και μας δίνει πρακτικές συμβουλές ώστε να εντοπίσουμε το δυνατό μας σημείο και να αφήσουμε την έμπνευση να υπερνικήσει τους φόβους μας.

  • Φοβάστε ότι δεν έχετε κανένα ταλέντο;
  • Φοβάστε ότι θα σας απορρίψουν ή ότι θα σας κρίνουν;
  • Φοβάστε ότι τα όνειρά σας δεν είναι πραγματοποιήσιμα;

H Eλίζαμπεθ Γκίλμπερτ έχει εμπνεύσει εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο με τα βιβλία της. Αυτή τη φορά η αγαπημένη συγγραφέας μοιράζεται τη σοφία της όσον αφορά τη δημιουργικότητα, καταρρίπτοντας τις αντιλήψεις γύρω από το μυστήριο και τους φόβους που περιβάλλουν αυτή τη διαδικασία. Και δείχνει σε όλους πόσο εύκολο είναι να βιώσουμε μια γεμάτη και δημιουργική ζωή.

Με ιστορίες τόσο από τη δική της ζωή όσο και από εκείνες φίλων της και ανθρώπων που την έχουν εμπνεύσει, καθώς και με πρακτικές συμβουλές η συγγραφέας μάς προκαλεί να ενδώσουμε στην περιέργειά μας και να αδράξουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ, ξεπερνώντας τους δισταγμούς μας.

Ακολουθήστε το όνειρό σας και ξεκινήστε για ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης, γεμάτο θαύματα και απρόσμενες χαρές!

Σειρά: Αυτοβελτίωση

«Η Γκίλμπερτ πιστεύει ότι η δημιουργικότητα είναι μέσα μας, ότι πρέπει να εκφραστεί και ότι αυτό δεν είναι εγωιστικό, παράλογο ή ανόητο. Στην πραγματικότητα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσει κανείς μια ικανοποιητική ζωή».New York Times Book Review

ISBN: 978-618-02-1410-9

Kωδικός: 32260

Σελίδες: 288

Τιμή: 16,60€

Διαστάσεις: 14 x 20

Εξώφυλλο: μαλακό

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds