ΒΙΒΛΙΟ

Ρήγας Κ9

By  | 

 Το νέο παραμύθι της Ειρήνης Μακρυδάκη
                                                                          Εκδόσεις Άπαρσις

Ο αδέσποτος Ρήγας και η παρέα του ζουν συναρπαστικές περιπέτειες και μέσα από αυτές αναδεικνύουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα δικαιώματά τους, την ανάγκη σεβασμού και αλλαγής στην στάση των ανθρώπων προς αυτά.

«Ρήγας Κ9» : «… Ο Αρχηγός της Αστυνομίας πλησίασε τον ήρωά μας και του ανακοίνωσε ότι θα ανήκε τιμητικά στην Ομάδα Σκύλων της Αστυνομίας,… θα γινόταν Αστυνομικός Σκύλος, Κ 9». Ένα παραμύθι με υψηλά διδάγματα προσφοράς, φιλοζωίας, διαχρονικής αρωγής και άδολης αγάπης! Τα συγγραφικά έσοδα θα αποδίδονται δια βίου στον λογαριασμό αρωγής των ορφανών τέκνων της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Εικονογράφηση: Κώστας Κοφίνας
Σχεδιασμός: Κώστας Κοφίνας
Επιμέλεια κειμένου: Χαρά Παπαδοπούλου
Επιμέλεια έκδοσης: Κατερίνα Θανοπούλου

Πίνακας της εικαστικού Νάντιας Μπαράκου κοσμεί το εσωτερικό του βιβλίου.

Το βιβλίο, υποστηρίζεται από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) και τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας, φιλοδοξώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια διαμόρφωσης μιας φιλοζωικής στάσης από τα πρώτα
χρόνια της ζωής τους.

 Η Ειρήνη Μακρυδάκη γεννήθηκε στη Κρήτη και είναι μητέρα τριών αγοριών. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και είναι Αντιπρόεδρος στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – HELLENIC SECTION). Ορμώμενη από Παιδαγωγικές Σπουδές και από την αγάπη της για τα παιδιά ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και ποιημάτων. Σήμερα ετοιμάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «ΜΑΓΙΑΦΙ».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds