Γέφυρα πολιτισμού

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας: Ο Στέλιος Μάινας «συναντά» τον Αλ. Παπαδιαμάντη

By  | 

Στις 31 Ιανουαρίου ο Στέλιος Μάινας συναντά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη σε ένα πολύ ιδιαίτερο LIVE STREAM που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έχουν επιλεγεί δύο από τα αριστουργήματα του Αγίου των Ελληνικών Γραμμάτων, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, και θα τα διαβάσει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ, ενώ θα τον συνοδεύσουν δύο εξαιρετικοί μουσικοί και ψάλτες ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ (τραγούδι, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα) και ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΤΖΙΟΥ (τραγούδι, κρουστά, νέϊ).

Η υποκριτική του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΪΝΑ, οι ήχοι και τα τραγούδια συναντούν το σαγηνευτικό λόγο του ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ μέσα από τα διηγήματα «Ερως Ηρως» και «Το Μυρολόγι της Φώκιας» σε ένα μοναδικό σύνολο.

Πρόκειται για παράσταση που θα παιχθεί αποκλειστικά για το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds