Γειτονικοί Δήμοι

Πρότυπο προς μίμηση το 3o Δημοτικό Διονύσου: Μετέτρεψε την καραντίνα σε πηγή έμπνευσης

By  | 

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου απέδειξαν πως όσο αντίξοες και να είναι οι συνθήκες, πάντα μπορεί να προκύψει κάτι θετικό και δημιουργικό.

Μέσα από μία μουσική δημιουργία στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουμε και μεταφέρουν με έναν δικό τους μοναδικό τρόπο τις συστάσεις των ειδικών προκειμένου να μείνουμε όλοι ασφαλείς και να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Οι συντελεστές του έργου αναφέρουν:

Με αφορμή την έναρξη των σχολείων για τη νέα χρονιά, δημιουργήσαμε με τους μαθητές μου, σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και τη σχολική μας μονάδα του 3ου Δ. Σ. Διονύσου, το έργο: Μαζί προστατευόμαστε. Ένα έργο για όλους εμάς, για τη συνεργασία μας, την αλληλεγγύη μας, τη γνώση και τη δύναμή μας. Εξαρτόμαστε ο ένας απ’ τον άλλον, είμαστε ομάδα και χαράζουμε υπεύθυνα μαζί κοινή πορεία. Αυτό εκφράζουν οι μαθητές μας σε όλους τους Έλληνες! Με πίστη και ελπίδα για τη νέα χρονιά ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Απολαύστε το βίντεο:

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds