Γειτονικοί Δήμοι

Επίσκεψη στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου από τον Δήμαρχο Διονύσου Γ.Καλαφατέλη

By  | 

Ομαλά και χωρίς προβλήματα χτύπησε το πρώτο κουδούνι σε Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Διονύσου τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας τους. ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επισκέφθηκε μάλιστα τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό & Παιδικό Σταθμό Κρυονερίου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑΣ Νίκο Κοκκαλά, εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και παιδιά, διαπιστώνοντας ότι όλα μέχρι στιγμής κυλούν σύμφωνα με το σχεδιασμό και με απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά.

«Ευχήθηκα σήμερα καλή αρχή σε παιδιά, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς, με αφορμή την επανέναρξη των σχολείων της πρώτης βαθμίδας καθώς και των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.  Ο Δήμος Διονύσου θα είναι πάντα εδώ για να διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των σχολείων, σε πείσμα των σημερινών καιρών και των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας» δήλωσε ο κ.Καλαφατέλης. 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds