Γέφυρα πολιτισμού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

By  | 


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων της περιφέρειας σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας και την βοήθεια των νοσοκομείων της πόλης, ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και οι πρόεδροι των ομίλων της Θεσσαλονίκης σας καλούν να πάρετε μέρος στην προγραμματισμένη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που πραγματοποιούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01/2021 στην ΝΟΤΙΑ ΠΥΛΗ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Απέναντι από την ΧΑΝΘ).

Όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που ζουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων με την πανδημία. Η ζωή όμως δεν σταματάει με αυτό και υπάρχουν και άλλες τεράστιες ανάγκες στα νοσοκομεία, ειδικά για αίμα.Το αίμα, που είναι το πιο ζωτικό στοιχείο για την ζωή των ανθρώπων ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, αλλά και ούτε μπορεί να αντικατασταθεί από κάτι άλλο παρά μόνο μπορεί να προσφερθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.Σε μία χώρα στην οποία οι ανάγκες σε αίμα είναι τεράστιες, εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων και των πολυμεταγγιζόμενων ατόμων, η ουσία της εθελοντικής αιμοδοσίας αποκτά το δικό της μοναδικό και ξεχωριστό νόημα. Πιστεύουμε ότι η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος και η κάλυψη των αναγκών της χώρας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι υπόθεση Όλων μας

Οι Ροταριανοί και οι Ροταράκτορες της Θεσσαλονίκης και των άλλων περιοχών της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ πολλές φορές ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν όταν χρειάσθηκε να δώσουν αίμα σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη αιμοδοσία της χρονιάς όλοι μαζί οργανωμένα και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την τράπεζα αίματος της περιφέρειας. Η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλτρουισμού και γεμίζει με ηθική περηφάνια τον αιμοδότη για τις ζωές που θα σώσει με το αίμα και τα παράγωγά του.

Σας καλούμε λοιπόν την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01/2021 ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ 2484 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΕΘ (Απέναντι από την ΧΑΝΘ) ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Για την 2484 Περιφέρεια του Δ.Ρ Ο Διοικητής Αριστοτέλης Αποστολίδης, Διοικητής 2019-2020 και 2020 -2021 /2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds