Δήμος Κηφισιάς

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

By  | 
  • Το καρέ του έρωτα Μια κωμωδία του ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ Στην ατμόσφαιρα και την εποχή της ξένοιαστης και πολύχρωμης δεκαετίας του ’70 μας μεταφέρει η φετινή καλοκαιρινή παράσταση “Το καρέ του έρωτα”, που ανεβάζει ο Γιώργος Φρατζεσκάκης. Πίσω, στα φανταιζί κοστούμια, τα ποπ τραγούδια, τα χρωματιστά φώτα και τις λαμπερές επιγραφές των καλοκαιρινών θεάτρων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Κώστας Πρετεντέρης, ο “μαιτρ” της κωμικής ατάκας, σημαδεύει με την εξαιρετική πένα του, από τη δεκαετία του ’50 και μετά, την ελληνική κωμωδία και όχι μόνο. Στο “Καρέ του έρωτα” συνθέτει την ανώδυνη γελοιογραφία ενός κοσμικού μικρόκοσμου μπερδεύοντας τις ταυτότητες κι ανακατεύοντας τα ζευγάρια, τα κοινωνικά στρώματα και τις γλώσσες. Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές, συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί, κι ο θεατής απολαμβάνει “την διασκεδαση μέσα στην διασκέδαση”.
ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
  • Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ Σκηνικό: ALPHONSO THIABY Κοστούμια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ Βοηθός σκηνοθέτη: ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΤΥΡΑ Φωτογραφίες: ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ Artwork: ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΛΑΣ Επικοινωνία: ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ Πρωταγωνιστούν: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ Φιλική συμμετοχή: ΝΕΛΛΗ ΓΚΙΝΗ ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ Ο κύριος Γιάννης Πρετεντέρης προσφέρει τα δικαιώματα του έργου του πατέρα του, στο «Χαμόγελο του Παιδιού». ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 18 & 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 / 21:00 ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds