Αθλητισμός

Αθλητικό Καλοκαίρι στο Δημοτικό Στάδιο Ιωάννης Ζηρίνης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολιτεία

By  | 

Διαφορετικό από τα προηγούμενα, λόγω του κορονοιού είναι φέτος το Αθλητικό Καλοκαίρι του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
Οι φετινές καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» και στο Αθλητικό Κέντρο Πολιτείας και δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα καθημερινό πρόγραμμα (7.30-14.00) σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.
Φέτος τα τμήματα είναι ολιγομελή 6 έως 10 παιδιά. Συνολικά το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν 110 παιδιά, 75 στο Ζηρίνειο και 35 στο Αθλητικό Κέντρο Πολιτείας.
Μάλιστα φέτος εκτός από την απαραίτητη όπως κάθε χρόνο παρουσία γιατρού σε κάθε αθλητικό κέντρο πραγματοποιείται θερμομέτρηση κατά την είσοδο των παιδιών ενώ υπάρχουν αντισηπτικά σε εμφανή σημεία των εγκαταστάσεων. Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής προτείνουν τρόπους άθλησης που βοηθούν στην τήρηση των αποστάσεων.
Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και αθλήματα του Κλασικού Αθλητισμού. Την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος ο εκπαιδευτής -προπονητής Γιάννης Ραβανόπουλος, έφερε τους μικρούς μαθητές σε επαφή με το αγώνισμα του ακοντίου με την προσομοίωση του turbojav του ακοντιστή Τομ Πετράνοβ .
Καθημερινά κοντά στους μικρούς μαθητές είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Νικήτας επιβλέποντας τη λειτουργία του Αθλητικού Καλοκαιριού, κάτω από την καθοδήγηση των γυμναστών και φροντιστών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds