ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: »Αν σωθείς, θα σωθώ»…

By  | 

Ο πολύ γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης έρχεται με ένα υπέροχο τραγούδι που έγραψε για τους ήρωες της πρώτης γραμμής στην πανδημία.
Ένα τραγούδι ειδικά για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας αλλά και για τους ασθενείς που δίνουν τη μάχη τους αρκετοί μέσα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

»Αν σωθείς, θα σωθώ» ο τίτλος του και μπορείτε να το ακούσετε:

Συντελεστές:

Μουσική: Γιώργος Λεμπέσης

Στίχοι: Γιώργος Δ. Λεμπέσης

Ακουστική και Ηλεκτρική Κιθάρα: Αντώνης Γούναρης

Πιάνο, Πλήκτρα: Γιώργος Λεμπέσης

Φωνητικά: Νία Μπαλάφα, Ευγενία Λιάκου

Ενορχήστρωση, Μίξη, Παραγωγή: Γιώργος Λεμπέσης

Recording Studio: GloryLand

Πλάνα Drone: Danos Stories https://youtu.be/BRr_slK38gk

Ο Γιώργος Λεμπέσης σε μήνυμά του για το τραγούδι αυτό αναφέρει:
»Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά τους την Getty images, την Danos stories για τα υπέροχα πλάνα της Θεσσαλονίκης,την κλινική ORL ATHENS CLINIC, τους πολύ καλούς μου φίλους και εξαιρετικούς ιατρούς Λόρα Βάνα και Αντώνη Καλαφάτη. Πολλά Ευχαριστώ και στα ανίψια μου Κωνσταντίνα, Ειριάννα, Ορέστη και Δημήτρη που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, την Νάνσυ Γεροδιανού, και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το δικό μας Ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής αυτής της Πανδημίας. Αισιοδοξία….και όλα θα πάνε καλά!!! »

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds