ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Στέλιος Κερασίδης “Christmas Will Never Die” με τη συνοδεία του βιολιστή Ιωάννη Νίκολη

By  | 

Χριστούγεννα!

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Φώτα, στολίδια, τραγούδια, δώρα, μια εποχή γεμάτη αγάπη και ζεστασιά…

Ο μικρός ”μάγος” του πιάνου Στέλιος Κερασίδης, με μουσική ωριμότητα που εντυπωσιάζει, συνθέτει μια ονειρική Χριστουγεννιάτικη μελωδία που σίγουρα θα αγαπήσετε!

Συνοδευόμενος από τον μόλις 18 ετών διακεκριμένο σολίστ του βιολιού Ιωάννη Νίκολη, πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο κλιπ γεμάτο χριστουγεννιάτικες ανατροπές που με τις μαγικές εικόνες του καταφέρνει να ζεστάνει τη καρδιά μας, να συγκινήσει και να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα των φετινών γιορτών!

Eίναι γεγονός πως η μουσική του Στέλιου καθώς και η ερμηνεία των δύο χαρισματικών παιδιών, εν μέσω πανδημίας μας υπενθυμίζει μια μεγάλη παγκόσμια αλήθεια: όσες δυσκολίες και αν περνάμε «τα Χριστούγεννα δεν θα πεθάνουν ποτέ»!

Δείτε το official music video clip για το “Christmas Will Never Die”, εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=5iHSq1G6Zk8&feature=youtu.be

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

A picture containing text

Description automatically generated

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds