Γειτονικοί Δήμοι

“Σε συνεδρίαση της ΠΕΔ Αττικής ο Δήμαρχος”

By  | 

Σε συνεδρίαση της ΠΕΔ Αττικής που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης

την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τάσος Μαυρίδης. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε  εν’ όψει της τηλεδιάσκεψης της Κ.Ε.Δ.Ε., με την Π.Ε.Δ.Α. και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020.

          Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συμμετείχα σήμερα στη διαδικτυακή συνάντηση και συζήτηση Δημάρχων της Αττικής. Ήταν μια ουσιαστική συζήτηση με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Αττικής για τα σημαντικά θέματα και ζητήματα που απασχολούν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμους της Αττικής  με την κατάθεση απόψεων,  προτάσεων και επισημάνσεων  των συναδέλφων εν όψει της προγραμματισμένης διαδικτυακής συζήτησης της ΠΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ της ΚΕΔΕ και της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds