Δήμος Κηφισιάς

Εκτεταμένες φυτεύσεις εποχιακών φυτών σε κεντρικά σημεία του Δήμου

By  | 

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, με στοχευμένες παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου, ενισχύει την εορταστική εικόνα της πόλης μας.

Πραγματοποιεί εκτεταμένες φυτεύσεις εποχιακών φυτών σε κεντρικά σημεία, αναβαθμίζοντας την αισθητική εικόνα του Δήμου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην οδό Κυριαζή και Λεβίδου, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Άλσος Κηφισιάς, στον κόμβο Ελαιών, στον κόμβο Μπακογιάννη και ακολουθούν και άλλες στην Γ. Παπανδρέου, στην πλατεία Μακεδονίας κ.λ.π.

Το έργο συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης, με τη συνδρομή της Δ/ντριας κας Μεντή και των γεωπόνων κ. Λιώση και κας Μπάζιου, καθώς και την πολύτιμη συμβολή των συνεργείων πρασίνου με επικεφαλής τους: Αυγερινόπουλος Ν., Πατρινός Γ., Συρίγος Μ., Σιακαμπένης Κ, Ζάφτης Δ., Πεδρικούρης Π. Στρείδης Γ.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds