Περιφέρεια Β.Αττικης

Παρατείνεται έως και τις 9 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 200 εκ. ευρώ

By  | 

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα αποκτούν και οι Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες (ΑΜΚΕ) καθώς και Ιδρύματα

Γ. Πατούλης: «Στόχος μας η ενίσχυση όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρηματικών κλάδων που πλήττονται από την πανδημία και χρήζουν έμπρακτης στήριξης»

Παρατείνεται μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 250 εκ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 (ΑΔΑ: Ω1ΥΞ7Λ7-ΞΔΗ).

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds