Γειτονικοί Δήμοι

Έκτακτα Μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19 ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου την Τετάρτη 4/11 ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης

By  | 

Εν’ όψει των πληροφοριών για περαιτέρω κορύφωση των κρουσμάτων της πανδημίας μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ανακοίνωσε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, μία δέσμη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού Covid-19. Τα μέτρα αυτά είναι:

– Εφαρμογή τηλεργασίας στο 50% του προσωπικού του Δήμου.

– Επαναλειτουργία της γραμμής επικοινωνίας και υποστήριξης της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου (210 8141751), η οποία τίθεται στη διάθεση κάθε πολίτη για οποιαδήποτε ερώτηση ή επείγουσα διαχείριση.

– Εντατικοποίηση των ελέγχων για την αποτροπή συνωστισμού στους δημόσιους χώρους από τη Δημοτική Αστυνομία, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου και τις βραδινές ώρες από την Ιδιωτική Εταιρία Φύλαξης του Δήμου.

– Επίσπευση της φωταγώγησης όλου του Δήμου, με ιδιαίτερη έμφαση τις πλατείες και τους εμπορικούς δρόμους.

–  Συνέχιση των απολυμάνσεων σε δημοτικά κτίρια, σχολεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

– Παροχή βοήθειας προς τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, σε μάσκες και αντισηπτικά.

– Αναστολή λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων για αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds