Θέατρο

39η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

By  | 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η 39η Απονομή των Κορφιάτικων Θεατρικών Βραβείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά που ο σταθμός μας ήταν χορηγός επικοινωνίας. Τον άψογο συντονισμό είχαν αναλάβει ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μουζακίτης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Κατερίνα Ζαχαριουδάκη.  Τελετάρχης της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Μαζιώτης ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
Η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι του θεάτρου που βραβεύτηκαν. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Γιώργη Τσουρή που πήρε το βραβείο νέου ηθοποιού »Έλλη Βοζικιάδου». Τη βράβευση μάλιστα έκανε η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Έλλης Βοζικιάδου, κυρία Λόρνα Κούτση.

Η κ. ΛΟΡΝΑ ΚΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ »ΕΛΛΗ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»

Βραβεία επίσης πήραν η Κατερίνα Διδασκάλου,η Μαρία Κίτσου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Χριστίνα Κουλουμπή, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Λεωνίδας Κανκούρης, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιώργος Βάλαρης, η Ηρώ Μουκίου, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, η Αθηνά Τρανούλη, η Μαίρη Βιδάλη και πολλοί άλλοι.

ΗΡΩ ΜΟΥΚΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΙΑΡΚΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΒΙΔΑΛΗ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ
ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ
ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ
ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

βραβεύσεις έκαναν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η Αντοπεριφερειάρχης Ελένη Δουνδουλάκη, η Άννα Ανδριανού, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δ. Μουζακίτης, η Λόρνα Κούτση και πολλοί άλλοι.

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από τη σχολή χορού Bollywood. Στη σκηνή ανέβηκαν να τραγουδήσουν η Μπέσυ Αργυράκη, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Άρτεμις Ματαφιά ενώ δύο πολύ συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η ηθοποιός κ. Γιάννα Σταυράκη και τραγούδησε το τραγούδι» Ηθοποιός σημαίνει φως» και βέβαια όταν ο σπουδαίος Βασίλης Σαλέας έπαιξε με το κλαρίνο του τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
Η κ. ΓΙΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ
ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ

Στο θέατρο τηρήθηκαν με πολύ μεγάλη αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Θερμομέτρηση όλων των παρευρισκομένων κατά την είσοδό τους στον χώρο του θεάτρου, αποστάσεις και υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΤΑΦΙΑ

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα πράγματα για κάποια ατυχή περιστατικά που έγιναν ή δεν έγιναν αλλά αν κάτι κρατάμε από αυτή την εκδήλωση είναι η δήλωση της ηθοποιού Γιούλικας Σκαφιδά κατά τη βράβευσή της: Το θέατρο είναι το ψωμί στην ψυχή των ανθρώπων, και όχι το παντεσπάνι. 

Φωτογραφίες: Γιώργος Στεργιόπουλος

https://www.facebook.com/GeorgeStergiopoulosPhotography


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds