Δήμος Κηφισιάς

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

By  | 

Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της Περιφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, εκπροσώπων των Αρχών του Δήμου και εκπροσώπων κομμάτων, ο Δήμος μας τίμησε τους ήρωες του Έπους του ’40, με περιορισμένες εκδηλώσεις λόγω συνθηκών Covid-19.
Η καθιερωμένη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.


Μετά τη δοξολογία η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Αντρέας Κατεβαίνης» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Φίλιππου Χίου, παιάνισε μουσική σχετική με το έπος του ’40.


Ακολούθως πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, εκπροσώπων της Περιφέρειας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των Πολιτικών Κομμάτων.


Τις επετειακές εκδηλώσεις οργάνωσε και συντόνισε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Νίνα Ασπασία Βλάχου.

Φωτογραφίες: Λουτριώτης Ευάγγελος

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds