Δήμος Κηφισιάς

Online#JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου»

By  | 

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα σταδιοδρομίας Online#JobDay «Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου» με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου και με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Κηφισιάς και της εταιρίας Skywalker.gr.

Τα Online#JobDays εντάσσονται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε Μπροστά». Μέσω αυτής παρέχεται η δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθεί τις ομιλίες των εισηγητών ακόμα και αν δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media.

Καταξιωμένοι εισηγητές ανέλυσαν θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων:

Η κα Κωνσταντία Πάλλα, Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, πρόεδρος ICF Greece, Business & Life Coach, παρουσίασε τη θεματική ενότητα «Προσωπική επαγγελματική ταυτότητα (personal branding)». Η κα Μαρία Μπικέ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Executive Coach, Neurocoaching Expert, ήταν εισηγήτρια του θέματος  «Career coaching: Πώς μπορεί να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη». Και η κα Μαρία Ζαρωτιάδου, Political and Marketing Strategy Analyst, Business Coach and Mentor, M.Sc. in Strategic Marketing, member of the Harvard Business Review Advisory Council, ανέλυσε τις «Βασικές Αρχές Διαχείρισης Χρόνου (time management)».

Με την ολοκλήρωση των εισηγήσεων δόθηκε χρόνος για να απαντηθούν ερωτήματα που προέκυψαν από το κοινό το οποίο παρακολουθούσε ζωντανά την ημερίδα από το Facebook μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Την οργάνωση της ημερίδας επιμελήθηκε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς   κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της και τόνισε ότι ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να στηρίζει δράσεις υπέρ της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds