Δήμος Κηφισιάς

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού στον Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας

By  | 

Με την προσήκουσα εκκλησιαστική τάξη και με λατρευτική κατάνυξη  εορτάστηκε η εορτή της Αγίας Ματρώνας, στον ομώνυμο ναό στη Νέα Ερυθραία.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού την οποία μετέφερε ο καθηγούμενος της μονής Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μήτσου. Στο προαύλιο του Ναού την παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ Κύριλλος,  ο οποίος χοροστάτησε και στον πανηγυρικό Εσπερινό, πλαισιωμένος από ιερείς του Ναού και της Μητροπόλεως Κηφισίας. Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ναό έως τις 26 Οκτωβρίου και καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

Η θρησκευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για τα θέματα Ψυχικής Υγείας Ζωής Ράπτη, της Αντιπ/ρχη Βορείου Τομέα  Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης κι Εθελοντισμού Γιώργου Σκορδίλη, της προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας» και της ΔΕΠ Κατερίνας Καραλή και του Διοικητή του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Θεόδωρου Τσουρούλα

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds