Περιφέρεια Β.Αττικης

Νέο Βίντεο του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας από τον Sars-CoV-2

By  | 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Προέδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει έκκληση μέσω και νέου βίντεο προς τους πολίτες της Αττικής να λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο στέλνουν το μήνυμα της πρόληψης, μαζί με τον Περιφερειάρχη και Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, η  Κέλλυ Λουφάκη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με Αμαξίδιο, ο Κώστας Φιλιππίδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου Ανδρών Άλμα Επί Κοντώ και ο  Ανδρέας Γερουλάνος μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων Χάντμπολ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/97NELZ34Wes

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds