Γειτονικοί Δήμοι

Τους μαθητές της πρώτης δημοτικού καλωσορίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης βρέθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και μαζί με τον Πρόεδρο της Α’Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργο Τσόλα παρέδωσαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων στους μαθητές της Πρώτης Δημοτικού. Οι τσάντες περιείχαν σχολικά είδη και πιο συγκεκριμένα κασετίνα, μολύβι, χάρακα, ξύστρα, τετράδιο, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια και ένα ποτηράκι και ήταν ένα καλωσόρισμα του Δήμου προς τους μαθητές που φοιτούν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το 2ο  Δημοτικό Πεύκης, το 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης- Πεύκης, ενώ οι τσάντες με σχολικά είδη παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Παραδώσαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της Α’ Βαθμιας σχολικής μας επιτροπής κ. Τσόλα  τα καθιερωμένα μας  δώρα για τα παιδιά της Α’ δημοτικού. Επισκεφτήκαμε τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας και παραδώσαμε στους διευθυντές τα δώρα, που προσφέρει με αγάπη ο Δήμος μας για τους μικρούς  μαθητές της Α’ τάξης! Καλή σχολική χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές των σχολείων μας καθώς  δύναμη και υγεία σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας!»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds