ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

𝝚𝝥𝝞𝝨𝝟𝝚𝝭𝝜 𝝨𝝩𝝤 𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝤 𝝚𝝦𝝚𝝪𝝢𝝮𝝢 𝝘𝝞𝝖 𝝝𝝚𝝡𝝖𝝩𝝖 𝝞𝝨𝝤𝝩𝝜𝝩𝝖𝝨 : 𝟱,𝟱 𝝚𝝟𝝖𝝩 € 𝝖𝝥𝝤 𝝩𝝜𝝢 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖 𝝖𝝩𝝩𝝞𝝟𝝜𝝨 𝝨𝝚 𝟭𝟭 𝝙𝝤𝝡𝝚𝝨 𝝪𝝥𝝤𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝣𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝟𝝤𝝥𝝤𝝞𝝜𝝡𝝚𝝢𝝮𝝢 𝝘𝝪𝝢𝝖𝝞𝝟𝝮𝝢

By  | 


Εκτάκτως σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Η απόφασή μας και η προτεραιότητα μας είναι ξεκάθαρη! Η #Περιφέρεια_Αττικής θα διαθέσει τα επόμενα χρόνια, περισσότερα από 5 εκατ € για τη στήριξη 3 ξενώνων και 8 συμβουλευτικών κέντρων υποστήριξης γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας. Δομές που αφορούν και στηρίζουν περισσότερες από 3.000 γυναίκες.

Και δεν θα μείνουμε σε αυτό! Θα είμαστε μπροστάρηδες στην προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι οι φωνές αυτών των γυναικών θα ακουστούν ακόμη δυνατότερα. Θα είμαστε ενεργά δίπλα τους. Καμία δεν θα πρέπει να αισθάνεται μόνη.

Εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακόμη πιο εντατικά για την εξάλειψη της βίας εναντίον τους, υποστηρίζοντας αλλά κυρίως δημιουργώντας πολιτικές και προγράμματα που θα προάγουν τον σεβασμό και κυρίως την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια τους.

Τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα πρέπει να τις διαχειριζόμαστε ως θεατές. Πρέπει να υποστηρίζονται αμέριστα από όλους τους φορείς της πολιτείας και οι παρεμβάσεις μας θα πρέπει να έχουν μετρήσιμο αποτέλεσμα στην πραγματική κοινωνία των πολιτών.
Η #Περιφέρεια_Αττικής θα είναι πρωταγωνίστρια σε αυτή την προσπάθεια.

Nikos Hardalias | Nikos Hardalias B | Nikos Hardalias C | Περιφέρεια Αττικής

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds