ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Διονύσου στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα των τεσσάρων τροχών

By  | 

Mαθητές και μαθήτριες από τις σχολικές μονάδες του Δήμου Διονύσου παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης», που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε. Με την καθοδήγηση της κας. Φιλοθέης Ραυτογιάννη, ειδικής στην Περιβαλλοντική Πολιτική.

Συνοδεία των δασκάλων τους, επισκέπτονται καθημερινά με σκοπό να αναπτύξουν οικολογική συνείδηση, σεβασμό προς τη φύση και κριτική ικανότητα σε σχέση με οικολογικά ζητήματα.

Την περασμένη Παρασκευή οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου βρέθηκαν στο λεωφορείο και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τα οφέλη της ανακύκλωσης διά στόματος της Δημάρχου Διονύσου, κας. Κ. Μαϊχόσογλου.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κα. Φεβρωνία Βιθυνού, μίλησε αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του μηχανήματος ανακύκλωσης για πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες.

πηγη:anattica.gov

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds