ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Φοβάμαι θα με σκοτώσουν» είπε ο 14χρονος στην Αστυνομία -Γύρισε σπίτι ξυπόλυτος, χτυπημένος, με χαρακωμένη μύτη

By  | 

Ειδικότερα, ο πατέρας ανέφερε αρχικά στο Action 24: «Το περιστατικό ξεκίνησε με απειλές και προειδοποιήσεις από τους ανηλίκους προς τον γιο μου. Ψάξανε και βρήκανε τη διεύθυνση του σπιτιού, ενώ του στείλανε απειλητικό μήνυμα ότι θα μας σπάσουν το αυτοκίνητο. Λίγες ώρες μετά, την ώρα που ανταλλάσσαμε τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, αυτά τα παιδιά ήρθαν κάτω στην πιλοτή και βανδάλιζαν το αυτοκίνητο».

Ο πατέρας του 14χρονου περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό
Ο πατέρας περιέγραψε τις άσχημες στιγμές που πέρασε ο γιος του στα χέρια των ανηλίκων: «Την επόμενη μέρα το απόγευμα ήρθαν και πετούσαν αυγά, στο διαμέρισμα και στην πολυκατοικία, πέτυχαν κάποια τζάμια, και η σύζυγός μου φώναξε την Αστυνομία. Στη συνέχεια ο γιος μου έβγαλε τον σκύλο βόλτα και πέτυχε τον συμμαθητή του, ο οποίος τον προσέγγισε και του είπε «έλα λίγο εδώ να σου πω κάτι», παρασύροντάς τον σε ένα πιο σκιερό μέρος. Έπειτα φώναξε άλλους δύο, τον πιάσανε και τον ψάξανε να δουν αν έχει κινητό ή λεφτά πάνω του, και αφού είδαν ότι δεν είχε τίποτα, του βγάλανε τα παπούτσια, τον άφησαν ξυπόλυτο, ενώ του πήραν και τον σκύλο και του έλεγαν «δεν θα τον ξαναδείς».

Ακολουθούσε ξυπόλυτος για να τον πάρει πίσω. Επίσης, τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με τον σουγιά αν ζητήσει βοήθεια, καθώς εκείνη την ώρα περνούσε ένα ζευγάρι από το σημείο. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον γρατζούνισαν με κλειδί στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει και να πει δυνατά κάτι για κάτι κορίτσια, αν ήθελε να πάρει πίσω τον σκύλο του. Επίσης, τον απείλησαν ότι αν έλεγε κάτι θα τον μαχαίρωναν. Ο ένας μάλιστα είχε στη ζώνη του κάτι σαν πιστόλι τύπου Glock και του είπε ότι «εδώ έχω το όπλο, θα σκοτώσω εσένα και τους γονείς σου». Το παιδί γύρισε με σπασμένη μύτη, μέσα στα αίματα και ξυπόλυτο και λέει στη σύζυγό μου «μαμά, με δείρανε»».

«Φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν»
Στη συνέχεια ο πατέρας του 14χρονου αποκάλυψε ότι, όταν κάποια στιγμή το αγόρι είπε σε έναν εκ των αστυνομικών στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής όπου υποβλήθηκε η μήνυση «φοβάμαι ότι θα με σκοτώσουν», εκείνος του απάντησε «μη φοβάσαι, έχω αναλάβει εγώ, δεν θα κλείσω μάτι μέχρι να το λύσω το θέμα».

«Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια της ζωής μας. Απ’ ό,τι μας είπε η Αστυνομία, πρόκειται για σειρά κακουργημάτων που διαπράχθηκαν. Οι τρεις δράστες φορούσαν μπαλακλάβες, τις οποίες έβγαλαν όταν ο γιος μου κατάλαβε ποιοι είναι. Δεν ήταν δύο παιδάκια που συναντώνται στον δρόμο και ρίχνουν χαστούκια, αλλά μιλάμε για ολόκληρη επιχείρηση που κράτησε ημέρες. Μιλάμε για φάση Α, Β και Γ», είπε ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο ίδιο Μέσο.

Οι γονείς των παιδιών τα φυγάδευσαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο, καταγγέλλει ο πατέρας
Ο πατέρας του ανηλίκου κατήγγειλε, μάλιστα, ότι οι γονείς των δραστών «φυγάδευσαν τα παιδιά-δράστες για να περάσει το αυτόφωρο. Η Αστυνομία πήγε μέχρι και στα εξοχικά τους σπίτια για να τους βρει. Εξαφανίστηκαν και οι γονείς και τα παιδιά, γιατί η μήνυση αφορά και τους γονείς».

Περιγράφοντας, τέλος, τον διάλογο που είχε με έναν εκ των δραστών αφού έλαβε ένα μήνυμα με φωτογραφία του γιου του στο Instagram, ο πατέρας του 14χρονου είπε: «Άκουσα έναν έφηβο να μου λέει «δεν είμαστε φίλοι αλλά εχθροί, θα έρθω με 50 άτομα και θα σ’ τα κάνω λίμπα, θα βάλω την μπερέτα στο κεφάλι και θα σου τραβήξω μια»».

πηγή:https://www.iefimerida.gr/ellada/14hronos-agia-paraskeyi-fobamai-oti-tha-me-skotosoyn

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds