Δήμος Κηφισιάς

Δέματα αγάπης από το Σωματείο Ελπιδα

By  | 

Δέματα με αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τρόφιμα μακράς διαρκείας εστάλησαν, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», στον Δήμο Κηφισιάς για τη στήριξη 500 οικογενειών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες της περιοχής.

Η παραλαβή των 500 πακέτων έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, την Αντιδήμαρχο Νίνα (Ασπασία) Βλάχου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Βάσω Κολοβού.

Τα πακέτα διατέθηκαν σταδιακά σε ευάλωτες ομάδες και απόρους του Δήμου Κηφισιάς από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες το Δήμου, ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς εξέφρασε τις πιο θερμές ευχαριστίες του, κάνοντας ξεχωριστή μνεια στην παρακαταθήκη αγάπης και προσφοράς της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: «Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την «ΕΛΠΙΔΑ», την νέα Πρόεδρο κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα στελέχη της που συνεχίζουν τον δρόμο του Ανθρωπισμού που άνοιξε η Ιδρύτρια Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και δεν ξεχνούν τους απόρους μας. Τα δέματα της Αλληλεγγύης προσφέρουν σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη επιπλέον αισιοδοξία και ελπίδα. Το πνεύμα της Μαριάννας είναι πάντα εδώ».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds