Δήμος Κηφισιάς

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

By  | 

Κανένα Ν.Π.Δ.Δ. δεν διατηρήθηκε στην Αττική.

➡

Ο Δήμος μας κατέθεσε τεκμηριωμένες αιτήσεις εξαίρεσης Νομικών Προσώπων του, στο Υπουργείο Εσωτερικών.

➡

Στο ΚΕ.Μ.Μ.Ε. της Νέας Ερυθραίας υπάρχει σπουδαίο αρχειακό υλικό για τη μελέτη και την έρευνα των 60 και πλέον ελληνικών πόλεων και χωριών της Ερυθραίας Χερσονήσου, στην Ιωνία Μ. Ασίας. Μόνον τέσσερα είναι τα Δημοτικά Κέντρα Μικρασιατικού Πολιτισμού σε όλη τη χώρα. Ιστορικοί κι Εθνικοί λόγοι, συνηγορούν στη διατήρησή τους. Ο Δήμος μας, πρέπει να ενώσει τη φωνή του με τους υπόλοιπους τρεις και να διεκδικήσουν ενιαία τη διατήρησή τους.

➡

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς αποτελεί την πρώτη Ανθοκοµική Έκθεση που λειτούργησε στην χώρα. Έχει µεγάλη αναγνωρισιµότητα, συνδεδεµένη µε την ιστορική συνέχεια του θεσµού.

➡

Από 1/1/2024 τα Νομικά Πρόσωπα καταργούνται και ενσωματώνονται στον Δήμο. Οι σχολικές επιτροπές παραμένουν μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2024, όπως ισχύει για όλους τους Δήμους της χώρας.Διαβάστε περισσότερα: https://www.kifissia.gr/el/nomikaprosopa#kifissia#kifisia#neaerythraia#ekali

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds