ΔΡΑΣΕΙΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Α´ βοηθειών σε όλη την Ελλάδα

By  | 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρωτοπόρος στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κόσμου για τη σημασία της ορθής παροχής Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει μια ζωή.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια »ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ» υλοποιούνται, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED” του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εταιρείες/φορείς/πολίτες μπορούν να ενημερωθούν στο www.samarites.gr και στο 210 5248132 και να αποστείλουν το αίτημά τους στο samareites@redcross.gr.

hellenicredcross #redcross #ifrc

firstaids #πρώτες_βοήθειες #icrc

ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός


📸 Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο στο Facebook https://fb.watch/op3XNAUfGX/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds