ΔΡΑΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ 40ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

By  | 

Καταλυτική ήταν η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (E.E.Σ) στην επιτυχή διεξαγωγή του 40ου Αυθεντικού Mαραθωνίου Αθήνας.

Συγκεκριμένα, περίπου 180 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ε.Ε.Σ, απ’ όλη την Ελλάδα, παρείχαν πρωτοβάθμια υγειονομική κάλυψη, από την αφετηρία και σε όλη τη διαδρομή, μέχρι τον μεγάλο τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο. Επιπρόσθετα, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Σ, μαζι με εθελοντές Υγείας του Ε.Ε.Σ, αντιμετώπισε επιτυχώς εκατοντάδες έκτακτα περιστατικά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα (λιποθυμίες, εξάντληση, αφυδάτωση, κακώσεις ελαφράς μορφής κ.α.) στους υγειονομικούς σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής.

Συμμετέχοντες, διοργανωτές, επίσημοι και πολίτες συνεχάρησαν τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ για την εξαιρετική τους παρουσία.

Ο Ε.Ε.Σ. απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι ο ακαταμάχητος στυλοβάτης και πρωτεργάτης στην επιτυχή διεξαγωγή των μεγάλων αθλητικών γεγονότων της Ελλάδας.


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds