Διάφορα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί προγράμματα DREF training και kick off meeting

By  | 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, σε συνεργασία με τον IFRC, υλοποιεί αυτή την εβδομάδα προγράμματα DREF training και kick off meeting στo πλαίσιo του Simplified early action protocol -heatwave Greece με την συμμετοχή προσωπικού και Εθελοντών και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κήρυξε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός και ο εκπρόσωπος του IFRC στην Ελλάδα Mr Sebastian kachadourian.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συνεχάρη τους συμμετέχοντες και εκπροσώπους της International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies αναλύοντας τη σημαντικότητα της συνεχούς εκπαίδευσης τόσο του προσωπικού όσο και των εθελοντών, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη και σωστή παρέμβαση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις έκτακτες ανάγκες προκειμένου να παρέχουμε μία στοχευμένη και επιτυχημένη φροντίδα προς τους πληγέντες.

Ο κ. Kachadourian ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την εξαίρετη συνεργασία και συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους συμμετέχοντας τονίζοντας ότι ο IFRC θα είναι πάντα στο πλευρό των Εθνικών Συλλόγων και ιδιαιτέρως της Ελλάδας που έχει πραγματοποιήσει μία αλματώδη πορεία ανάκαμψης.


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds