Φιλοζωικά Θέματα

Πότε κάνει πρεμιέρα: Η νέα φιλοζωική εκπομπή της Μαρίας Κωνσταντάκη “Μουσούδες” αποκλειστικά για τα ζώα

By  | 

Πρεμιέρα κάνει αύριο 21/10, στις 20:00 η νέα φιλοζωική εκπομπή “Μουσούδες”, που θα παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Action 24, κάθε Σάββατο.

Η νέα φιλοζωική εκπομπή

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής η Μαρία Κωνσταντάκη συναντάει μοναδικά πλάσματα, μιλάει με ειδικούς για άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητες των κατοικίδιών και των άγριων ζώων. Μέσα από συνεντεύξεις φιλόζωων, κτηνιάτρων, εκπαιδευτών, ζωοθεραπευτών, διασωστών, υπεύθυνων καταφυγίων και φιλοζωικών οργανώσεων, θα ενημερωνόμαστε για τις ευθύνες μας και για το πώς τα ζωάκια μας θα ζήσουν καλύτερα. Παράλληλα, η εκπομπή έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα των αδέσποτων ζώων και και την εκπαίδευση στην αντιμετώπιση απρόοπτων 

Η εκπομπή θα φιλοξενεί ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς δημοσιογράφους οι οποία θα στέλνουν ένα μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

πηγη:petkeepers.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds