Επικαιρότητα

Επίθεση στην Γαλλία

By  | 

Ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία, καθώς έγινε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη Ρουέν, όπου υπάρχουν αναφορές για τραυματίες αλλά και νεκρό. 

Αναστάτωση επικράτησε στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας το βράδυ της Πέμπτης (19/10), καθώς υπήρξαν αναφορές για επίθεση με μαχαίρι, με έναν νεκρό από τη συμπλοκή. Οι πληροφορίες για την ώρα είναι συγκεχυμένες, καθώς σύμφωνα με γαλλικά media στην Place Saint Sever υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα, κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν μαχαίρια και το συμβάν έγινε αιματηρό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα actu.fr, αρκετές πηγές έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο ενός άνδρα ενώ στο σημείο παραβρέθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη, αλλά και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Νωρίτερα, υπήρξαν αναφορές για συμπλοκή και σε άλλο σημείο της πόλης, σε κοντινή απόσταση. Η δικαστική αστυνομία της Ρουέν έχει αναλάβει την έρευνα για το συμβάν, με τις συμπλοκές να θεωρούνται για την ώρα δύο διαφορετικά περιστατικά.

Πηγη:gkourou.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds