Δήμος Κηφισιάς

Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού

By  | 

🎀ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 – 18:00 | Ενημερωτική Ομιλία Πρόληψης στους Γονείς του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 105ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

🎀Εκπαιδευμένες Εθελόντριες του Συλλόγου μας -Γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού- θα μας μιλήσουν για τη δική τους προσωπική εμπειρία με τη νόσο, θέλοντας να δώσουν ένα σημαντικό κίνητρο, ώστε να κάνουμε όλοι την πρόληψη τρόπο ΖΩΗΣ, καθώς πρόκειται για μία νόσο που μπορεί να ιαθεί, αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο!

🩺Ο Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος, κ. Βλάσιος Τσαντήλας, θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για όλους τους σημαντικούς λόγους που η πρόληψη πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων εξετάσεων μας.

💬Φυσικά, θα υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος με τον Ιατρό, με στόχο να λύσουμε κάθε απορία και να διώξουμε κάθε φόβο που σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις.

❤️Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη γνώση κι εμπειρία που θα μοιραστεί μαζί μας!

💕Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά! Σας περιμένουμε!

💕Ευχαριστούμε θερμά τους Γονείς και το Σχολείο, για τη φιλοξενία και τη στήριξη της προσπάθειάς μας για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της πρόληψης!

🎀Οι ομιλίες πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη της Roche, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds