Διάφορα

Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

By  | 

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αίας Μανθόπουλος.

Μετά από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε σήμερα. Ο ηθοποιός υπέστη πριν από λίγες μέρες εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, ωστόσο πέθανε σήμερα το μεσημέρι.

Ο καθηγητής εντατικής θεραπείας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, Ηρακλής Τσαγκάρης, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού ο οποίος επήλθε στις 14:45. Μόλις διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος του Αία Μανθόπουλου, οι συγγενείς του, σύμφωνα με την  ΕΡΤ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.

Σημειώνεται ότι ο Αίας Μανθόπουλος, ανιψιός της Ειρήνης Παππά, είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τον τουρισμό καθώς είχε ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλγαρία. Η τελευταία του δουλειά ήταν στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη πριν από 3 χρόνια.

Ο Αίας Μανθόπουλος και η viral ατάκα «Βρε Αία, Βρε Αία» από τους Δύο Ξένους

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι» υποδυόμενος τον Αία, σύντροφο της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια), είχε μεταφερθεί με έντονη αδιαθεσία στο νοσοκομείο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με συμπτώματα που παρέπεμπαν κατά πάσα πιθανότητα σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρέως γνωστός για τη συμμετοχή του στους Δύο Ξένους από όπου και προέκυψε η viral ατάκα «Βρε Αία, βρε Αία». Ο ίδιος είχε μιλήσει για το πώς προέκυψε.

«Το «βρε Αία» το έκανε ο Νίκος (Σεργιανόπουλος)μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε «βρε Αία, βρε Αία», κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

πηγη: lifo.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds