ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ονοματοδοσία Δημοτικού Γηπέδου Κρυονερίου στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Μανώλη Σκούρα

By  | 

Σε μία σεμνή όσο και συγκινητική τελετή ο Δήμος Διονύσου και η Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου την Κυριακή 24/9 τίμησαν τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κοινότητας Κρυονερίου Μανώλη Σκούρα (1983 – 1990), δίνοντας το όνομά του στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου.

Παρόντες στην τελετή ονοματοδοσίας, που τέλεσε ο π Πέτρος, ήταν μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Προέδρου, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης και Τοπικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και μέλη της Διοίκησης, πρώην μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος και μέλη του Α.Ο. Κρυονερίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης στην ομιλία του υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά του Μανώλη Σκούρα στην αναμόρφωση του Κρυονερίου σε μία σύγχρονη πόλη και τη συμβολή του στην ανάπτυξη σχεδίου πόλης και υποδομών, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για το χαρακτήρα και την εντιμότητά του.

Η εκδήλωση ονοματοδοσίας ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρευρισκόμενους

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds