Δήμος Κηφισιάς

Πρώτη παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Θεσσαλία

By  | 

Συνεχίζουμε την συγκέντρωση αγαθών ως 13/9

Γέφυρα αλληλεγγύης στήθηκε μεταξύ Δήμου Κηφισιάς και Θεσσαλίας. Ο Δήμος Κηφισιάς κινήθηκε γρήγορα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και τον συντονισμό της δράσης από την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνας Καραλή.

Σήμερα το πρωί 11/9 αναχώρησε από τον Δήμο μας για τη Θεσσαλία ένα φορτηγό γεμάτο με τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τις δικές σας προσφορές. Το φορτηγό που μετέφερε τη βοήθεια συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νικήτας Κόκκαλης.

Η συγκέντρωση συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 13/9 στις 14.00 το μεσημέρι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας (Αθ. Διάκου και Αναξαγόρα) και στο κτήριο του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» (Διονύσου 73 και Γορτυνίας).

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που προσέφεραν τα αγαθά τα οποία παραδώσαμε εκ μέρους τους στις πληγείσες περιοχές.

Ευχαριστούμε τους δεκάδες εργαζομένους που βοήθησαν στην συγκέντρωση, την ταξινόμηση και την μεταφορά των αγαθών.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds