ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός σε πυρκαγιά γνωστός δημοσιογράφος

By  | 

Ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» Αντώνης Χρυσουλάκης είναι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του σε φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Η φωτιά που οδήγησε στην τραγωδία όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος. Οι Πυροσβέστες μόλις έφτασαν στο σημείο, βρήκαν πεσμένο τον δημοσιογράφο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του, τον οποίο και παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς» όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα «Παραπολιτικά» αποχαιρετούν τον Αντώνη Χρυσουλάκη

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο των ΜΜΕ, ο θάνατος του 37χρονου δημοσιογράφου, με τα «Παραπολιτικά», στο μέσο το οποίο εργαζόταν να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό κείμενο:

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

πηγή: filoitexnisfilosofias


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds