ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Δωρεά ενός αμαξιδίου από τους Φίλους της Θένιαςμετά από αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας”

By  | 

Άλλη μια δωρεά πραγματοποιήθηκε προς την ΚοινωνικήΥπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.
Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος «Φίλοι της Θένιας» δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για έναν συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη μετά από αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά ως Δήμος καταφέρνουμε να αξιοποιήσουμε την κοινωνική προσφορά των ενεργών πολιτών και των συλλόγων της πόλης μας, προκειμένου να σταθούμε στο πλευρό συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Φίλους της Θένιας που και στο παρελθόν έχουν ενισχύσει τις Κοινωνικές μας Δομές, και οι οποίοι τάχιστα, από τη στιγμή του αιτήματος, κινήθηκαν για τη χορηγία ενός καινούργιου αναπηρικού αμαξιδίου σε έναν συμπολίτη μας. Εύχομαι τέτοιες κινήσεις να βρουν και άλλους μιμητές.»



Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds