ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Με ένα υδροφόρο όχημα συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς της Μάνδρας ο Δήμος”

By  | 

Ένα υδροφόρο όχημα και συνεργείο του διέθεσε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης, μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, προκειμένου να ενισχύσει τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην πυρκαγιά της Μάνδρας με ανεφοδιασμό νερού σε πυροσβεστικά οχήματα.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε άμεσα ως Δήμος στην έκκληση ανάγκης για επείγουσα συνδρομή της υδροφόρας μας στη περιοχή Καμάρι και Αγία Σωτήρα της Μάνδρας, έτσι ώστε να συνδράμει τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής με μετάγγιση νερού σε πυροσβεστικά οχήματα, που έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την κατάσβεση της της φωτιάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αλληλεγγύη στους πληγέντες Δήμους και στις περιοχές που απειλούνται από πυρκαγιές! Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και καλή δύναμη στις ομάδες που επιχειρούν σε όλα τα πύρινα μέτωπα!»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds