Δήμος Κηφισιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ακύρωση εκδήλωσης και Δελτίο Τύπου Τραγούδια που αγαπήσαμε

By  | 

Σας ενημερώνουμε ότι η παράσταση λόγου και μουσικής  «Ο Αττίκ… και οι γυναίκες του» που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ώρα 20:30, στο Εντευκτήριο Εκάλης ακυρώνεται και αντικαθίσταται από τη μουσική εκδήλωση «Τραγούδια που αγαπήσαμε» με τους Γιώργο Γερολυμάτο, Ελένη Φιλίνη, Τάκη Κωνσταντακόπουλο, Νανά Παναγιώτου και Γιάννη Μπουρνέλη στην παρουσίαση.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Ελένη Φιλίνη, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Νανά Παναγιώτου θα μας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό κόσμο που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού, Απόστολου Καλδάρα, Μάριου Τόκα κ.α. οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν με ευγένεια, σπάνιο ήθος αλλά και ζωντάνια, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σας υπόσχονται μια όμορφη μουσική βραδιά καλοκαιριού.

Τους καλλιτέχνες συνοδεύει η ορχήστρα του Σταμάτη Χρήστου.

Στο μπουζούκι θα είναι ο Σπύρος Δόξας.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός και μίμος Γιάννης Μπουρνέλης.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ώρα: 20:30

Εντευκτήριο Εκάλης

(Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη)

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds