ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ | 21:00

By  | 

Ευανθία Ρεμπούτσικα


Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος έχει γνωστός στο κοινό με το τραγούδι “Όνειρο απατηλό”.

Η διεθνής και πολυβραβευμένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, μέσα από τους προσωπικούς της δίσκους και τις κινηματογραφικές και θεατρικές της – και όχι μόνο – συνθέσεις, μας ξυπνά συναισθήματα συγκίνησης, νοσταλγίας και χαράς με τη μοναδική σκηνική παρουσία της παρέα με το μαγικό βιολί της και μας προσκαλεί σ’ ένα ατμοσφαιρικό και πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

Είστε έτοιμοι για ένα μουσικό ταξίδι που θα σας κλέψει την καρδιά; Στην Ελλάδα του σήμερα, στην Ελλάδα άλλων εποχών, στην Ελλάδα στις δύο πλευρές του Αιγαίου, στην Ελλάδα της παράδοσης, στην Ελλάδα του καλοκαιριού, εκεί όπου θα μας ταξιδέψει με τις συναυλίες της η Ευανθία Ρεμπούτσικα το καλοκαίρι του 2023.

Η Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μας υπόσχεται τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Η Μαγεία της μουσικής της Ευανθίας θα συναντήσει το άρωμα καλοκαιριού, από πόλη σε πόλη και από νύχτα σε νύχτα, εκεί όπου μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς και φίλους της θα φέρνουν το ρυθμό και τη χαρά που ταιριάζει στους ανέμελους μήνες του θέρους.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds