Δήμος Κηφισιάς

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2023

By  | 

27/06/2023 – 15:15

Για σχεδόν ένα μήνα, από 1 Ιουλίου έως και 26 Ιουλίου, πληθώρα εξαιρετικών εκδηλώσεων θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τον Πρόεδρο Μανώλη Κουρμαδιά, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων και σας προσκαλεί «να μοιραστούμε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κηφισιάς… στον προικισμένο από τη φύση Δήμο μας»

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Εμμανουήλ Κουρμαδιάς καλωσορίζει το Φεστιβάλ 2023 και τονίζει πως «Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος και η Διοίκηση του Δήμου για μια ακόμη χρονιά προσφέρουν στους συμπολίτες μας πολιτιστικές και ψυχαγωγικές καλοκαιρινές ανάσες. […] με πλούσιο, πολιτιστικό πρόγραμμα, μουσικής, θεάτρου και χορού, το οποίο θα διαρκέσει ένα (1) μήνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

https://www.kifissia.gr/sites/default/files/arxia/programma%2023_2.pdf

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds