Δήμος Κηφισιάς

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ –ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

By  | 

Με τη συμμετοχή πολιτών αλλά και εταιρειών που έχουν έδρα στην ευρύτερη περιοχή του Κηφισού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, η περιήγηση και ο καθαρισμός του ποταμού μας. Η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής του ομορφιάς αποτελεί κύρια προτεραιότητα του Δήμου Κηφισιάς.

Ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Γιώργος Σκορδίλης βρέθηκε στο σημείο συνάντησης μαζί με την ΓΓ Δρ Ρόζυ Χαριτοπούλου, εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς και πολίτες και προχώρησαν όλοι μαζί στον καθαρισμό του ποταμού. Απομάκρυναν σκουπίδια, ξερά κλαδιά και φύλλα είχαν συσωρευθεί γύρω από το ποτάμι.

Ο κ. Σκορδίλης τόνισε πως «όλοι μαζί φροντίζουμε το κοινό μας σπίτι» ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την εταιρεία UNILEVER που με το προσωπικό της που συνέδραμε μαζικά στην εθελοντική  δράση.

Σκοπός της δράσης που οργάνωσε η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος ήταν  η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον ,η περαιτέρω ανάδειξη της σημασίας του ποταμού για την ευρύτερη περιοχή και η ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος για την δημιουργία δικτύου μονοπατιών κατά μήκος της κοίτης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds