Δήμος Κηφισιάς

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το bbq του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς

By  | 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε την ευκαιρία να βρεθουμε στον όμορφο χώρο των προσκόπων στην Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά. Το φετινό θέμα του bbq ήταν εμπνευσμένο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την οικολογία. Τα τραπέζια στρωμένα και διακοσμημένα με θαλασσινά στοιχεία περίμεναν τους επισκέπτες. Στο πίσω μέρος είχαν στηθεί τα παιχνίδια για το λούνα παρκ των μικρών φίλων. Η επιβράβευση και τα έπαθλα ήταν φυσικά γλυκά και γρανίτες. Το ανοιχτό μπαρ γεμάτο από χυμούς, αναψυκτικά για όσους επιθυμούσαν να πιούν κάτι για όλη την βραδιά. Οι βαθμοφόροι, η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εθελοντές, οι πρόσκοποι, μικροί και μεγάλοι και οι επισκέπτες όλοι ήταν εκεί! Μια υπέροχη προσκοπική βραδιά με άρτια οργάνωση, πολύ καλό φαγητό, μουσική, λαχειοφόρο αγορά, παγωτά, γλυκά, πολλά παιχνίδια και πλατιά χαμόγελα!!! Όλα για καλό σκοπό, γιατί όλα τα παιδιά πρέπει να χαμογελούν κι όταν κάποιες οικογένειες δεν μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους κατασκήνωση και διακοπές, οι πρόσκοποι φροντίζουν για αυτό!

Επίσης, αυτή τη χρονιά με μεγάλη χαρά το 2ο Σύστημα προσκάλεσε τα παιδιά της Χριστιανικής Στέγης «Αγία Άννα » με τις συνοδούς τους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και πέρασαν μια ανέμελη καλοκαιρινή βραδιά.


Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους χορηγούς της βραδιάς, τον αρχηγό συστήματος, τον «Κάστορα» δηλ Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τους βαθμοφόρους την Πρόεδρο της ΕΚΣ Σοφία Παγκαλίδου, τις μαμάδες εθελόντριες, τους μπαμπάδες που έψησαν τα 1.000 σουβλάκια, όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση με τις ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας και τρεξίματος για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ.Θωμάκος με τη συζυγό του Γεωργία Παπαευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Εθελοντισμού Γιώργος Σκορδίλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Σταύρος Ζαπάντης και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Δορμούσης.Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds