ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Μήνυμα του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

By  | 

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων, που ξεκινούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, που συμμετέχουν ως υποψήφιοι, και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Παιδιά, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν είστε μόνοι.

Είμαστε όλοι δίπλα σας, με τη θετική μας σκέψη και ενέργεια, στηρίζοντας τον αγώνα που κάνετε για να εξασφαλίσετε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και μαζί να κερδίσετε ένα καλύτερο μέλλον που θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειές σας.

Να θυμάστε, επίσης, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι το τέλος αλλά μόνο η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον, αποτελώντας μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημασία έχει να ζήσετε το ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σας, το οποίο θα είναι γεμάτο με εμπειρίες, προκλήσεις αλλά και όμορφες στιγμές που μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

Γι’αυτό δώστε τον αγώνα σας χωρίς έννοιες αλλά μόνο με θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Εγώ θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με υπομονή, επιμονή αλλά και αυτοπεποίθηση μπορείτε να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας!

Καλή δύναμη και υπομονή στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τις αγωνίες και τα όνειρά σας.

Γιάννης Καλαφατέλης

Δήμαρχος Διονύσου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds